Kampeerboerderij in Friesland

Groepsaccommodatie 'De Veenhoop' in Friesland biedt twee groepsaccommodaties, waarvan de grootste kampeerboerderij geschikt is voor groepen tot 95 personen. Beide kampeerboerderijen zijn schitterend gelegen in fraaie Friese natuurgebieden, en bieden vele mogelijkheden tot wandelen, fietsen, zeilen en meer. Kortom: onze kampeerboerderijen zijn de ideale locatie voor een fantastische tijd met familie, vereniging of vriendengroep.

De kampeerboederijen zijn centraal in de driehoek Leeuwarden - Drachten - Heerenveen, en ingeklemd tussen 2 natuurgebieden. In de directe omgeving van de kampeerboerderij zijn schitterende fietsroutes, mooie wandelpaden en vogelkijkhutten. Ook kunt u  schitterende zeiltochten maken.

Onze kampeerboerderijen zijn dé ideale lokatie om met uw familie, vriendengroep of sportvereniging een fantastische tijd te beleven. Ook zijn onze accommodaties uitstekend geschikt voor het houden van bedrijfstrainingen en personeels feesten. Tenslotte is onze locatie De Grytman ideaal voor het houden van bruiloften en partijen. Bent u geïnteresseerd in een overnachting in een van onze kampeerboerderijen, of wilt u meer informatie over onze kampeerboerderijen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Meer informatie over prijzen en beschikbaarheid kunt u ook opvragen tijdens het boeken.

Lees meer over:

 

Groepsaccommodatie Veenhoop Friesland