Groepsaccommodatie Friesland

Groepsaccommodatie 'De Veenhoop' in Friesland biedt twee verschillende groepsaccommodaties. Deze groepsaccommodaties zijn geschikt voor 6 tot 80 personen. Beide groepsaccommodaties zijn schitterend gelegen in fraaie Friese natuurgebieden, en bieden vele mogelijkheden tot wandelen, fietsen, zeilen en meer. Kortom: Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland? Onze accommodaties zijn de ideale locatie voor een fantastische tijd met familie, vereniging of vriendengroep!

De groepsaccommodaties zijn centraal gelegen in Friesland, in de driehoek Leeuwarden - Drachten - Heerenveen. De groepsaccommodaties worden ingeklemd tussen 2 prachtige natuurgebieden in Friesland: de Oude Venen en de Kraenlannen. In de directe omgeving van de groepsaccommodaties zijn schitterende fietsroutes, mooie wandelpaden en vogelkijkhutten. Ook kunt u schitterende zeiltochten maken.

Bent u geïnteresseerd in een van onze groepsaccommodaties, of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Kijk voor meer informatie over onze accommodaties bij groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Veenhoop Friesland